Skip to content

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της εισαγωγής και εμπορίας ανταλλακτικών τα τελευταία 33 χρόνια με έδρα τον Πειραιά. Διαθέτουμε πλήρη γκάμα  γνήσιων μεταχειρισμένων ανταλλακτικών για όλες τις μάρκες της ελληνικής αγοράς.

Η εταιρεία Βαρδάρης έχει στόχο την κάλυψη όλων των αναγκών των πελατών της, και το πετυχαίνει με τον πελατοκεντρικό τρόπο σκέψης της διοίκησης και των εργαζομένων της.

Το προσωπικό της εταιρείας μας είναι πάντα άρτια εκπαιδευμένο και ενήμερο για την ποιότητα των ανταλακτικών και των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Οι πελάτες μας είναι σίγουροι για την ποιότητα της εξυπηρέτησης την οποία παρέχουμε και για τον επαγγελματισμό αυτής.

Οι συχνές παραλαβές μας ανανεώνουν την ήδη τεράστια γκάμα μας στα ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Έχουμε την τεχνογνωσία να διατηρούμε τις αποθήκες μας, σε πλήρη διαθεσιμότητα με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση του πελάτη.

Απευθυνθείτε σε εμάς για την λύση του προβλήματος που αντιμετωπίζεται με το όχημα σας. Είμαστε στην διάθεσή σας είτε με τηλεφωνική είτε με προσωπική εξυπηρέτηση στις εγκαταστάσεις μας Αθηνών 19 Πειραιάς. Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής των ανταλλακτικών με όλους τους τρόπους αποστολής σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Χαρά μας η εξυπηρέτησή σας.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
%
ΠΟΙΟΤΗΤΑ
%
ΣΥΝΕΠΕΙΑ
%
Scroll To Top